TJ Sport Foto's
Algemene voorwaarden

Opdrachten

Alleen opdrachten die schriftelijk, via e-mail of via persoonlijk bericht op de Facebook pagina van TJ Sport Foto's gedaan worden zullen in behandeling genomen worden. De klant ontvangt een afschrift van de Algemene Voorwaarden en gaat hiermee akkoord.

Foto sessies

Voor alle foto sessies geldt dat het verschuldigde bedrag vooraf betaald dient te worden tenzij schriftelijk anders is overeengekomen met TJ Sport Foto's.

Indien een sessie niet 48 uur van tevoren word afgezegd dan vervalt de reeds gedane betaling. Mocht een sessie niet door kunnen gaan door de weersomstandigheden dan zal TJ Sport Foto's in overleg met de klant een nieuwe afspraak inplannen.

Geleverde producten

Alle afdrukken en producten geleverd door TJ Sport Foto's zijn gecontroleerd op kleur en helderheid.

Indien de klant ervoor kiest om foto's digitaal af te nemen om deze zelf af te laten drukken dan is TJ Sport Foto's niet verantwoordelijk voor afwijkende kleuren en /of een mindere helderheid.

Betalingen

De betalingstermijn voor facturen is 7 dagen. Betaling kan geschieden middels overschrijving op onze bankrekening, pin of contant.

Auteursrechten

TJ Sport Foto's stelt de klant foto's ter beschikking tegen betaling. Deze foto's kunnen vrij werk zijn of in opdracht gemaakt. Foto's worden na betaling beschikbaar gesteld in hoge resolutie met en zonder watermerk. Foto's zonder watermerk zijn voor persoonlijk gebruik zoals het maken van afdrukken en het tonen in de privé sfeer. Foto's met watermerk zijn voor gebruik op social media zoals onder andere Facebook en Twitter alsmede het gebruik op websites, zowel privé als zakelijk.

Het is niet toegestaan om foto's zonder watermerk op social media en/of websites te gebruiken op straffe van een boete van € 150,00 per gebruikte foto en het direct verwijderen van de desbetreffende foto's.

De klant staat toe dat TJ Sport Foto's foto's die gemaakt zijn in opdracht gebruikt  mogen worden voor de website en social media tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Deze foto's zullen nooit aan derden verkocht worden of gebruikt worden voor commerciële doeleinden van derde partijen.

Het is de klant niet toegestaan om foto's op te sturen naar fotowedstrijden zonder schriftelijke toestemming van TJ Sport Foto's.